Tuesday, February 9, 2010

Mawar berduri


Baru selesai bergayut di telefon dengan Cik Halimatul Saadiah anak pakcik Mohd Akir..(nama penuh skali...haha..)

Saya rindu dengan sahabat yang satu ini. Suka bercakap, peramah dan berhati baik (pujian baik punya! hohoho...)

Katanya dia single and available. So, sesiapa yang terasa nak mencari calon isteri dan mengisi kekosongan yang ada, silalah hantar maklumat peribadi ke emel saya..(hahahaha...) Nanti saya akan maklumkan terus kepada Cik Halimatul.

Kepada Cik Nurul Nadiah anak pakcik Che Rahim...kamu selalu menyepi. Sedang menghadapi masalah cinta ke? ;)

Saya merindui kedua-duanya. Inilah antara sahabat yang sangat saya hargai. Termasuk beberapa orang yang lain.

*Cuti tahun baru cina @ cuti penggal persekolahan bulan Mac nanti, korang ada rancangan best x? Sifu khabarkan supaya berjumpa dengan mereka. Sambil tu bolehlah kita jalan-jalan cari makan :).

6 comments:

miss halimatul said...

oi...ko wat promosi raya cina ke ape????jgn wat gni, nanti aku kawin dulu, ko jeles plak...
cuti raya cina che nad balik klate, ct bln 3, die takk ct, matrikulasi kan, bkn sekolah...

srikandi_kasih said...

miss halimatul : weiii...aku sj je nk promote ko. tp aku yakin dan pasti, ada yang sedang menunggu ko dgn setia. haha~

che nad ni bz sokmo!

NNCR said...

Quote " Nadiah Che Rahim, kamu selalu menyepi..."

ehem, ehem, siap yg menyepi sebenarnya? Nadiah Che Rahim ke Habibah Juddin? hehe

Mari jalan2 ye, aku dpt gaji bulan 3, aku belanja ko mkn aiskrim (sila pilih yg murah je...hehehe

srikandi_kasih said...

Nadiah : aiskrim je???yg murah plak tu...kedekut btol..gaji 2,3 ribu. belanja singgit je..hukhukhuk...

aku bukan menyepi la..aku bertapa kt ipoh..hu3..

NNCR said...

Nanti bulan 3 aku contact ko, moga-moga ko free bha......jgn lak time tu ko nak g kawen pulak...even nak kawen pun ke postpone dulu, kena g jalan2 ngan aku n matun dulu yer...

hihihi

srikandi_kasih said...

Nadiah : Aku memang takkan kawen bulan 3 ni...aku kawen tahun depan kot..hahaha...