Monday, March 28, 2011

Sahabat secomot?! :P

Entri kali ni adalah entri bergambar. Objeknya ialah...
.
.
.
My bestfriend! Halimatul Saadiah Mohd Akir! Ustazah rock dan cun! Yeyeahhhh!!! :P
Sahabat yang baik adalah sahabat yang sentiasa membimbing kita untuk sama-sama berjaya di dunia dan akhirat, sentiasa bersama kita saat susah atau senang, sentiasa sedia membantu selagi terdaya, bersedia menjadi pendengar dan pembimbing.

Sahabat baik anda-anda semua pernah tak kejutkan anda-anda untuk solat Subuh? Atau nasihatkan anda saat anda rasa seolah seluruh isi dunia sedang menjauhi anda? Memberi bantuan semasa anda rasakan anda seolah hilang percaya pada hidup di dunia? Mengajar anda tentang keindahan agama? Menemani anda ketika teman anda tiada di sisi? Hehe... Tidak? Alahai... Carilah sahabat yang baik!

Alhamdulillah saya diberikan sahabat sebaik ini. Terima kasih, Cik Halimatul Saadiah! *Erkkk! Skema la plakkk!!! :P

Okay! Tak perlu cakap banyak. Inilah antara sahabat terbaik saya! Mempersembahkan...Halimatul Saadiah Mohd Akir!!!!!
Dia antara sahabat terbaikkk yang pernah saya temui! (Spesies ini semakin pupus yerrr..hihi..)

Sahabat pendebat yang paling best pernah wujud di muka bumi ini! Wow! :P

Sahabat tempat bermanja...Erkkk..Euwww...Hahaha..

Kami sahabat baik; dunia dan akhirat, insyaALLAH!

Woi, Matun! I sayang you! You paham tak?! Euwwww...Geli I jiwang2 dengan you ni! Hahaha.. :D (Entri ni sempena birthday you -19 Mac- yang ke-15! Wuhuhuhu..Happy birthday, Che Matun! ALLAH selamatkan kamu!)

*Buat-buat tak tau je dengan muka comot saya yerrr...Haishhh!!Comot tapi nak publish jugak! :P

4 comments:

khai. M said...

erm....I matun nk letak mn..?he3..

srikandi_kasih said...

Khai > You Matun letak dalam poket je la ekkk.. Boleh gitu, Matun? Hikhik.. :P *Dun wori, mestilah Matun letak kt tempat special dlm hati dia.Wahaha.. :)

matul said...

ye, tq2..ak tau aku mmg baik hati..he3..smua kwn specail d hati..apatah lg bieb...i syg u jg, bieb..(huhu...geli den)..tmpt yg btl2 special d ht tuk suami je kan..maklum la istri solehah..ha3...

srikandi_kasih said...

Matun > Betul. Betul. Betul. Aku pun nak jadi isteri solehah gak! Ecece..haha..malu i! :P